Hjem

 

Velkommen til Freelancebooker

                  Mødebooking i høj kvalitet i gennem 35 år.
Kontakt 44 40 25 15


For os, er en aftale en aftale - betyder det noget for dig?


Vi har 30 års salgserfaring og har hjulpet hundredevis af kunder til bedre møder og større omsætning igennem mange år.

Hvorfor vælge Freelancebooker til din næste kampagne?

Vi beskæftiger os udelukkende med ÈN ting -  mødebooking over telefonen. Vi har 30 års erfaring med at finde kunder og vi er gode til det. Vi arbejder professionelt med salget og det kan mærkes med det samme.

 

Når I booker os til mødebooking, skaber vi resultat fra første dag og det er med en metode som står i skærende kontrast til hvordan I tidligere har set og oplevet mødebooking   udført på.   Vi arbejder nemlig metodisk og grundigt  med mødebooking. Vi ved at kunderne til produkterne er der, og vi skal nok finde dem.

 

Vores møder er i så høj en  kvalitet,  at kunden   bekræfter mødet  minimum  2 gange -  Første gang når vi booker det og anden gang, dagen før mødet skal afholdes, hvor vi kontakter kunden igen og  beder dem bekræfte aftalen. Det betyder naturligvis, at flere melder fra, men I  spilder ikke tiden på  dårlige møder.

 

Når vi booker  møder sender vi samtidig  information om de produkter som I gerne vil præsentere på mødet så kunden er vel informeret når i mødes.

 

Hvad betaler I idag?

 

I bestiller 20 møder i et telemarketing firma.  50 % af møderne kan  ikke bruges til noget, I spilder tiden på kørsel, forberedelse m.m.  Hvad koster de møder reelt?

 

Hvis I vil have kvalitet og en professionel repræsentant, for virksomheden, så book os til næste kampagne og  få en anderledes oplevelse.

 

Hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så skriv til Info@freelancebooker.dk     eller ring på  telefon 44 40 25 15     

Info@freelancebooker.dk     eller ring på  telefon 44 40 25 15     

 

Er vi optaget på telefonen (og det er jo det vi laver) så må du gerne lægge en besked med firmanavn og telf. og du bliver ringet op  inden for 1 time.

 

 

Vores vision er:


At hjælpe vores kunder med at øge KVALITETEN af de møder vi levere i Freelancemødebooker netværket, så både vores kunder og vi tjener penge.


Hvordan kan vi gøre det KONKRET:

Ved at vi levere valide og gode møder og derved sikre at øge omsætningen og indtjening hos vores kunder samt at de fremstår endnu mere effektive og servicemindet. VI skal tage ejerskab af  opgaverne og sikre kvalitet - så vi også kan tjene penge.

Vores opgaver

  • Mødebooking
  • Direkte salg
  • Emne generering
  • Diskrete henvendelser
  • Anonyme forespørgsler
  • SeminarbookingerKontakts os idag på telefon 44 40 25 15

Er vi optaget på telefonen (og det er jo det vi laver) så må du gerne lægge en besked med firmanavn og telf.


Freelancebooker Netværket e-mail:  info@freelancebooker.dk telf. 44 40 25 15

Job tilbydes:


Lige nu mangler vi friske mødebooker der har erfaring og som kunne tænke sig at arbejde hjemmefra.

Vi mangler folk til vores forsikrings kampagne med et nordens største forsikringsselskab. Til vores opgave med pensionsmægler. Til vores opgave med Animeret Video og til vores opgave med salg af firmamassage ordning.

Har det nogen interesse så kontakt Allan på admin@freelancebooker.dk


Jobbet er slået op på vores jobside:

www.freelancebooker.dk/job.html

»